Ceva ce nu s-a mai făcut! Voucherul de donație, ca și cel de cumpărături, este un cadou prin care oferim bucuria și libertatea de a dona. Primitorii îl pot folosi pentru a sprijini inițiativele comunitare pozitive de pe platformă. Formatul voucherului este virtual, destinatarul îl primește într-un email și trebuie să introducă codul unic al acestuia pentru proiectul ales de pe site. Devine posibil o dăruire inovativă.
Se apropie sezonul Sărbătorilor, când ne gândim cu ce cadouri unice îi putem surprinde pe cei dragi, familie și colegi. Cu un voucher de donație putem oferi un cadou special, deoarece încurajăm destinatarul să se implice prin oferirea unui cadou. El poate astfel experimenta bucuria și plăcerea de a dărui. Hai să facem posibil acest mod special de a dărui!
Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați prin utalvany@szka.org sau să ne sunați la 0366.100.283.
De ce merită să încărcați un proiect ca ONG?
Platforma deschide o nouă dimensiune și încă o oportunitate pentru ca proiectul dumneavoastră să devină vizibil și sustenabil de oriunde în lume. O dată organizația înregistrată și aprobată pe site, puteți încărca proiectul comunitar pe orice domeniu. Aveți la dispoziție 6 luni pentru a strânge suma țintă, după care începe implementarea proiectului. Astfel devine posibil să lansați o campanie de atragere de fonduri în orice moment al anului, dacă aveți o idee bună și aveți nevoie de sprijin financiar.
Site-ul poate fi accesat aici.
Site-ul a fost dezvoltat ca parte a proiectului “Triunghiul civil pentru filantropia comunitară”. Proiectul este derulat de Fundația Comunitară din Odorheiu Secuiesc în parteneriat cu Asociația The House din Miercurea Ciuc și Asociația Atelier din Gheorgheni, cu sprijinul financiar al Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului, în patru domenii prioritare, este:Dezvoltare organizațională;
- Lansarea unei platforme de crowdfunding;
- Organizarea a câte unui eveniment sportiv de atragere de fonduri în cele trei regiuni;
- Training organizat pentru ONG-uri din cele trei regiuni pe tema atragerii alternative de fonduri.
Despre Programul Active Citizens Fund România
Programul Active Citizens Fund România este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Obiectivul general al Granturilor este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de Fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene. Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile. Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilaterale cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați www.activecitizensfund.ro. Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.org.
Proiect derulat de: