Udvarhelyszéki mozaik

Első ránézésre egy gyönyörű fotóalbumot vehet kézbe az olvasó, amely udvarhelyi pillanatokat örökít meg. Ha jobban belelapozunk, akkor egyszer csak megérint bennünket az élet, amit ábrázolni kíván a könyv, egy közösség és térség élete, amitől a könyv több mint egy fotóalbum. A kötet nem a híres látnivalókat tárja elénk, hanem a közösség mindennapjait, ünnepeit, egy-egy felemelő pillanatot, az embereket, hangulatokat, tájakat, amelyek valóban közel hozzák olvasójához az udvarhelyszéki valóságot. A képek mellett történeteket olvashatunk – magyarul és angolul –, melyeket udvarhelyi emberek meséltek lóról, házról, ünnepről, diógyűjtésről. Így valóban lelket melengető élményben lehet részünk.

Kiadványunk egy jól sikerült fotópályázat eredményeképpen készült és különleges értéke abban rejlik, hogy több mint 16.000 szavazat érkezett ezekre a fotókra a közösség részéről. Érezzük, hogy rólunk szól. A kivitelezésben is sokan működtek együtt. Egy igazi közösségi „terméket” vehet a kezébe az olvasó.

E kiadványunk értékesítéséből származó bevételt a székelyudvarhelyi és környékbeli közösségeket segítő helyi projektek megvalósítására fordítjuk.

Ára: 50 lej
Több példány megvásárlása esetén kedvezményt biztosítunk.