A Give-Get-Do online adománygyűjtő honlapra az elmúlt egy hónap alatt hat projektet töltöttek fel, amiből háromra már sikerült összegyűjteni a megvalósításhoz szükséges összeget!

A Közösségi Alapítvány azzal bátorította a projektek kezdeményezőit, hogy az első három projekt számára – amely sikeresen összegyűjti – a kitűzött célösszeget megduplázta! A Szent Gellért Alapítvány után az Udvarhelyi Fiatal Fórum 400 eurót gyűjtött a Mezítlábas Park Székelyudvarhelyen projektre, majd az Arepollis Floorball Sportegyesület 250 eurót a Lélegezz egészségesen nevű projektjére.

A Mezítlábas Park Székelyudvarhelyen projekt népszerűsítéséről és annak megvalósításáról Vass Orsolya elmondta: fontos a szakmaiság, a projekt leírásának népszerűsítése, a személyes kapcsolatok mozgósítása. A támogatók közt vannak cégek és civil szervezetek is, akiknek megjelenési felületet biztosítanak majd a Mezítlábas parkban.

A Lélegezz egészségesen nevű projekt vezetője, Somogyi Attila arról számolt be, hogy az egyesület baráti köréhez tartozó vállalkozások vezetői, illetve azok ismerősei első szóra segítettek, de hasznos volt a Facebookon való népszerűsítés is. Az új adománygyűjtési formáról elmondta, a PayPal rendszert kevesen használják, ezért célszerű összegyűjteni a támogatásokat, és egy összegbe feltölteni a rendszerbe. A program szeptemberben kezdődik az adományozóknak meglepetés-ajándékkal készülnek.

Gratulálunk és sok sikert kívánunka projektek megvalósításhoz!