A nyílt napok célja, kitárni a kapukat a nagyközösség előtt, behívni azokat, akik eddig nem jártak még nálunk, beszélni olyan dolgokról, amiről eddig nem esett szó.

Ezen a tavaszi napon – április 24-én – szeretnénk sokat szólni Önökhöz, és várjuk azt is, hogy Önök is kérdezzenek tőlünk. Erre bőven lesz lehetőség, mert délelőtt 10 órától a Príma Rádió stúdiójában beszélgetések lesznek önkéntesekkel, civilekkel, programvezetőkkel. Délelőtt várjuk Önöket a Patkóba beszélgetésre, de a Bethlen Gábor utca 55. szám alatti irodában is mindig lesz egy kolléga, aki szívesen beszél a munkánkról.

Ez a nap azért is különleges számunkra, mert megismerhetik a Szuper és Merkúr kasszás női azokat a civileket, akiknek segítettek a pályázat elnyerésében. Felkérésünkre, a nyertes civil szervezetek készségesen bekapcsolódtak az ajándékcsomag elkészítésében. A csomag tartalmaz egy közös köszönő levelet, amiben az összes nyertes civil szervezet nevesíti háláját, ezen kívül hat egyesület saját készítésű ajándékot vagy köszönőkártyát készített erre az alkalomra. Várjuk Önöket!