Az Ön dönt pályázatának nyertesei az Pro Down Alapítvány, a Kuckó Egyesület és a Delphi Egyesület!

Idén második alkalommal lehetett szavazni az SZKA Ön dönt pályázatának keretében.  Az elmúlt napokban öt civil szervezet számított Önökre. A Közösségi Kártyát használók, a Merkúr és a Szuper üzletekben adhatták le szavazataikat. Tíz nap alatt 778 érvényes szavazat érkezett:

      • Pro Down Alapítvány – 400 szavazat
      • Kuckó Egyesület – 233 szavazat
      • Delphi Egyesület – 69 szavazat
      • Gyepesért Egyesület – 47 szavazat
      • Égéért Egyesület – 29 szavazat

A támogatást az Pro Down Alapítvány, a Kuckó Egyesület és a Delphi Egyesület kapja.

Gratulálunk a nyerteseknek!

A Pro Down Alapítvány fogyatékkal élő fiatalok társadalmi integrációját segítő tevékenységek eszköztárát bővíti: agyagozó-korongozó géppel, gyertyaöntéshez szükséges formavágó és domborító géppel valamint gyertyaöntő formákkal.

A Kuckó Egyesület egy mongol jurtát vásárol, amely nemezelő szakkörei, játszóházas foglalkozásai, kiállításai illetve kézműves táborai számára fog helyet adni.

A fiataloknak táborokat és szabadidős képzéseket szervező Delphi Egyesület videoprojektor, mikrofon, erősítő és hangfalak beszerzésére fordítja az elnyert összeget, hogy javítson programjainak színvonalán.

Köszönjük minden Közösségi Kártya-használónak, hogy szavaztak és éltek a döntéshozási lehetőséggel. A Közösségi Kártyát használják a jövőben is, mert így képződik alap a következő pályázatra. A Merkúr áruház és a Szuper üzletek mellett az Euro-Car Trading Kft szervizeiben és áruházában is használhatják.