Sikerrel zárta idén is a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány YouthBank csapata a YouthBank Star tehetségkutató rendezvényt.

A két fordulós műsorban tíz fiatal tehetség mérettetett össze, melyből heten jutottak tovább a második fordulóba. A zsűri tagjai Murányi Enikő zenetanárnő, Tóth Árpád színész-rendező és Szabó Attila, a Más Rádió főszerkesztője voltak. A második forduló végére az ítészek meghozták a döntést: Zsombori Zita Bíborka a zsűri Misztikus báj elnevezésű különdíját nyerte el, míg Dobai Csaba az Őszinte egyszerűség, Harangozó Noémi az Egyszerű őszinteség, a 11 éves Sándor Zsombor pedig az Aprócska nagyszerűség díjat tudhatta magáénak. További fellépők voltak: Balázs Bernadett, Cucoş Teodora, Nemes Mátyás-Sándor Előd, Ötves Márton-Forgács Norbert, Rend Péter, Savu Edit.  A díjak közt szerepelt két darab 300 lejes vásárlási utalvány a Hanga eletronikai üzletbe és a Dávid Fotóhoz, továbbá egy 100 lejes utalvány a Líra kávézóba és egyéb kisebb értékű utalványok, melyekből minden fellépő részesült.

A három órás műsor Dunkler Róbert konferálásával és az önkéntesek segítségével gondok nélkül zajlott le. A szünetekben fellépett a tavalyi győztes zenekar, a Dead Smile, illetve a győztes egyéni előadó, Pista Mónika. A pozitív visszajelzések fényében a YouthBank csapat jövőre is tervezi megszervezni a tehetségkutatót, kibővítve, új elemeket beiktatva, hogy az érdeklődők minden évben újabb élményekkel gazdagodjanak.

 A projekt kiemelt támogatója:

Székelyudvarhely Megyei Jogú Polgármesteri Hivatala

SZU

A projektet finanszírozta:

A Közösségi Alapítványok Program

Fundatii comunitare

 Országos Partner:

ARC 

 

arc_logo