Az SZKA idén is elindította nagy sikerű ifjúsági programját, a YouthBankot. A program idei toborzó stádiumában 12 diák jelentkezett, melyből nyolcan, tapasztalataiknak és képességeiknek köszönhetően bekerültek a csapatba.

Az előző év csapatából maradt 5 diák, így idén 13 lelkes önkéntes vág neki a feladatnak: összegyűjteni 1500 eurót, melyet idén is az OTP Bank dupláz meg és ebből helyi ifjúsági projekteket támogatni.

A csapat összetétele a város középiskoláiból a következő: Marin Preda Elméleti Líceum – 2 diák, Tamási Áron Gimnázium – 3 diák, Benedek Elek Pedagógiai Líceum – 2 diák, Backamadarasi Kiss Gergely Református Gimnázium – 1 diák, Palló Imre Művészeti Szakközépiskola – 3 diák, Kós Károly Szakközépiskola – 1 diák, Bányai János Szakközépiskola – 1 diák.

November 9–11. között a fiatalok egy csapatépítő tréningen vesznek részt, melynek fő célja a csapatépítés mellett a program részletes ismertetése és a fiatalok bevezetése az adománygyűjtés világába: különböző módszerek bemutatása, gyakorlati elsajátítása, illetve az idei év adománygyűjtő kampányának kidolgozása.

Országos partner:

Stratégiai Partner: