A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány 2008-ban indította el az Ön dönt támogatási programját. E programunk kiemelt célja az udvarhelyi és udvarhelyszéki civil szervezetek fejlesztése, továbbá a közösségi részvétel bekapcsolása a döntéshozásba.

E cél érdekében eddig a civil szervezetek számára olyan eszközök és alapanyagok beszerzését támogattuk, amelyek révén munkájukat hatékonyabban tudják végezni. Lassan eltelt négy év. E támogatási programunkkal továbbra is a civil társadalom fejlesztését kívánjuk szolgálni, ezért fordulunk most önökhöz, hogy megkérdezzük egy rövid kérdőív keretében: milyen jellegű támogatás szolgálná a legjobban a szervezetük fejlődését, fenntarthatóságuk biztosítását? Eme kérdőív eredményeképpen módosulhat az Ön dönt programunk témája. A támogatási keret továbbra is 5.000 lej. Így ezt is vegyék figyelembe válaszadáskor.

Bízunk benne, hogy együtt hatékonyabban és eredményesebben tudjuk kihasználni ezt a lehetőséget.

[tip_box_icon]

[image size=”small” link=”http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/2d2e1a8fc4e69d9e0a4b5d28569276dc” align=”right”]http://szka.org/wp-content/uploads/2012/01/kerdoivnek.jpg[/image]

A kérdőívet a képre kattintva töltheti ki

2012. január 25-ig:

[/tip_box_icon]

Köszönjük közreműködését!