A Harmopan cég nyereményjátokot indított a Közösségi Kártya használói körében. A következőkben a Harmopan cég marketing felelőse, Somodi Kinga mesél a Közösségi Alapítvánnyal való együttműködésről és a nyereményjáték részleteiről.

 

  1. A Közösségi Alapítvány és a Harmopan cég már régóta együttműködik. Miről is szól ez a stratégiai együttműködés?

Azzal, hogy a Közösségi Kártya program tagjai lehetünk, a Harmopan Rt., a társadalmi felelősségvállalási programját akarja fejleszteni. Célunk, hogy a vállalat termékei által nagymértékben hozzájáruljunk környezetünk fejlődéséhez, a helyi közösségek megerősítéséhez, illetve a hátrányos helyzetű csoportok anyagi megsegítéséhez. Ugyanakkor célunk felhívni a helyi lakók figyelmét a környezetünkben megtalálható társadalmi problémákra, és érzékennyé tegyük őket ezek felvállalására és folyamatos támogatására.

Közösségi kártyánkkal elismerni és honorálni akarjuk az elkötelezett, hűséges(minden napos) vásárlóinkat, kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínálva számukra. Hűségprogramunk célja egy megfelelő adatbázis létrehozása is, melynek segítségével jobban megismerthetjük fogyasztóinkat, növelhetjük elégedettségüket, közvetlenebb kapcsolatot alakíthatunk ki Velük, hogy úgy érezzék, pénzük, Nálunk többet ér.

A Harmopan 2015 szeptemberében csatlakozotta Közösségi Kártya programhoz.  A kártyahasználók minden egyes vásárlásnál 2% kedvezményben részesülnek üzleteinkben, valamint a vásárolt összeg értékéből 1%-ot adunk a Közösségi Kártya Alapba. Mivel a Közösségi Kártya programot az egyes városokban és térségekbenmás-más alapítványok képviselik, cégünk a következőkkel működik együtt: Csíkszeredában és térségében a Zöld SzékelyFöld Egyesülettel; Udvarhely, Keresztúr és Gyergyó térségekben a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvánnyal; Marosvásárhelyen pedig a Marosszéki Közösségi Alapítvánnyal.

 

  1. Nemrég indítottak egy nyereményjátékot, miről szól, kik és hogyan vehetnek részt benne?

Igen, július 20-án indítottunk egy nyereményjátékot üzleteinkben, ahol értékes city bike-okat lehet nyerni, összesen 7 db.-ot. Ezen akciónkkal az egészséges termékfogyasztásra, valamint a mindennapi mozgás szükségére akarjuk felhívni vásárlóink figyelmét, hiszen mind olyan termékek vásárlását szorgalmazzuk, amelyek barna-, rozs-, Graham és teljes kiőrlésű lisztből készültek: Graham vekni 400 gr.; Rozskenyér 900 gr.; Rozsos krumplis kenyér 1,5 kg;Barna Sport vekni400 gr.

Mit kell tenniük a vásárlóknak, hogy részt vehessenek a nyereményjátékban?

  • A fentemlített kenyerek bármelyikéből, legalább 1 db.-ot kell vásároljanak;
  • Vásárláskor kellhasználják a Közösségi Kártyát;
  • A pénztárjegy értéke minimum 15 lej kell legyen(a kenyér mellett bármilyen más terméket is vásárolhatnak);
  • A pénztárjegy hátára fel kell írni a teljes nevet és telefonszámot, majd az üzletekben található tombolás dobozokba kell beledobniuk.

 

  1. Mit tapasztalnak, növekedett-e a Közösségi Kártyát használó hűséges és tudatos vásárlók száma a nyereményjáték elindulása óta?

Minden ilyen nyereményakciónk alkalmával növekedik a hűséges és tudatos kártyahasználók száma, valamint az új kártyaigénylők száma is.

Ezúttal egyben köszönetünket szeretnének kifejezni minden egyes hűséges kártyahasználónknak, akik támogatnak a társadalmi felelőségvállalási programunk megvalósításában.

 

  1. Ön miért tartja fontosnak a Közösségi Kártya használatát?

Teljes meggyőződéssel vallom, hogy egy vállalat nem csak kitűnő termékeivel és szolgáltatásaival kell részt vegyen a helyi közösségek életében, hanem mintegy társadalmi irányadóként is, ehhez pedig képes kell legyen a közösségi értékek kiemelésére, a társadalmi-szociális problémák kezelésére, illetve elkötelezett kell legyen arra is, hogy a helyi közösségeket érzékennyé tegye és cselekedni képes csoportokká formálja. A Közösségi Kártya használatát pontosan ezért tartom fontosnak, hiszen így mindenki hozzájárulhat, részt vállalhat a környezetében megtalálható társadalmi problémák megoldásában. Véleményem szerint adni és segíteni a rászorulókon felemelő érzés.