YouthBank programjuk fiatal önkéntesei december elején indították el adománygyűjtő akciójukat: 16 székelyudvarhelyi óvodában, iskolában, valamint a boldogfalvi általános iskolában gyűjtöttek használt játékokat, illetve könyveket, amit négy napon keresztül árusítottak. A Márton Áron, valamint a Dávid Ferenc téren zajló játékvásár teljes bevétele 1800 lej, amit az OTP Bank székelyudvarhelyi kirendeltsége dupláz meg.

A YouthBank önkéntesei a székelyudvarhelyi Karácsonyi vásáron is részt vesznek, ahol a Merkúr Áruház, valamint a Romantika Étterem támogatásával szombaton töltött káposztát árusítanak. A töltelékes káposztából befolyt összeg egyenlő részben oszlik a két fél, a Romantika vendéglő és a YouthBank között. Az önkéntesek egyébként a vásár minden napján ott lesznek, az Udvarhelyi Fiatal Fotósklub tagjaival partnerségben Székelyudvarhelyről készült kreatív fotókat, illetve Para István által jegyzett egyedi karikatúrákat kínálnak eladásra.

Párhuzamosan zajlik ugyanakkor a YouthBank csapat újabb adománygyűjtő kezdeményezése is: kedvezménykártyát kínálnak, amelyet decemberben és januárban lehet levásárolni a kártyán feltüntetett öt üzletben. Az 5 lejért kínált kártyának köszönhetően minden vásárlás alkalmával megkaphatóak az 5-15% között mozgó kedvezmények. Kedvezménykártyát a YouthBank diákjainál, vagy az SZKA irodájában, Kossuth utca 20. szám lehet vásárolni.