Tavaly ősszel először hirdettük meg a Vidéki Alapnak nevezett Ön dönt pályázatunkat, amely kifejezetten az udvarhelyszéki vidéki civil szervezeteknek szólt. Idén is eljött eme pályázatunk meghirdetésének ideje.

A pályázók két témakörben pályázhatnak: eszköz- és anyagbeszerzésre, valamint PR és marketing tevékenységre.

Figyelem: egy szervezet csak egy témában pályázhat!

A pályázatokról a végső döntést a közösségi kártyahasználók hozzák meg, mert az ők támogatásuk révén jön létre a pénzalap. A pályázóknak tehát a közösséget kell meggyőzniük arról, hogy elképzelésük, munkájuk fontos a közösség számára.

Olyan udvarhelyszéki vidéki civil szervezetek pályázhatnak, amelyek vidéki bejegyzéssel rendelkeznek és/vagy vidéken fejtik ki tevékenységüket. A pályázati űrlap és a költségvetési tervezet letölthető innen, illetve innen.

A maximálisan megpályázható összeg 4.000 lej. A pályázónak legalább 10%-os önrészt kell biztosítania (a teljes pályázati összegre számolva). Keretösszeg: 12.000 lej.

A pénzalapot a közösségi kártyahasználatból 2014. december – 2015. január időszakban begyűlt pénzösszeg biztosítja.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2015. november 09., 15 óra. A kitöltött űrlapokat személyesen, az SZKA székhelyén (Kossuth Lajos utca 20. szám, az udvarban) várjuk.

Kérdéseikkel forduljanak bizalommal hozzánk a program@szka.org e-mailcímen.

Sikeres pályázást kívánunk!