2012-ben az Elan Trió Kft. mellett az Euro-car Trading Kft. is bekapcsolódott a Közösségi kártya programunkba. Azóta kiderült, kezdeményezésünk nem annyira sikeres, hisz a cég kliensei inkább vállalkozások, semmint a közösségi kártyát használó magánszemélyek – ezért egy újfajta együttműködés mellett döntöttünk.

Az Euro-Car Trading azonban továbbra is szerette volna támogatni a közösséget, így májustól minden kiállított számlája után 1 lejjel támogatja a közösségi alapítványt. Az így keletkezett közösségi alapot helyi kezdeményezések támogatására fordítjuk.

A cég által kiállított minden számlán megjelenik a hozzájárulás értéke, így teszi a vásárlók számára is nyilvánvalóvá a közösségi elköteleződését.

Példaértékűnek tartjuk ezt a döntést. Egy újabb közösségi vállalkozás, amely fontosnak tartja, hogy abban a közösségben, amelyben működik, elősegítse a pozitív változásokat.

Mindenkit csak arra tudunk buzdítani, hogy vegyék igénybe a cég szolgáltatásait, mert ezáltal a helyi közösséget is segítik.