A Merkúr, a Székelyföldi Üzletlánc már 5 éve támogatja a gyermekek és fiatalok különböző sporttevékenységeit. A program fejlődése megkívánta a támogatás megítélésének szakmai fejlődését, így a Merkúr, a Székelyföldi Üzletlánc a Közösségi Alapítványt kérte fel a program szakmai vezetésére. Az 50.000 lejes támogatási alapot is közösen rakták össze: 30.000 lejt a Merkúr és 20.000 lejt a Közösségi Alapítvány, ez utóbbit a közösségi kártya használatából gyűlt támogatási alapból.

E pályázati program átfogó célja: rendszeres és csoportban, csapatban gyakorolt sportolásra ösztönözni a 6-14 év közötti gyermekeket és fiatalokat.

Ezen belül operatív célkitűzései:

  • a csoportos, illetve csapatos sportolás népszerűsítése a 6-14 év közötti korosztály körében;
  • a sportolás keretében a barátságos megmérettetés lehetőségének megteremtése.

E pályázati kiírás a rendszeres sporttevékenységet folytató udvarhelyi és udvarhelyszéki civil szervezeteknek szól. Ugyanakkor meghívásos alapon részt vesz majd egy-két nem udvarhelyszéki sajátos sportággal foglalkozó civil szervezet is, akik udvarhelyi gyermekekkel is foglalkoznak.

A pályázati felhívás teljes szövegét itt tölthetik le.

A további űrlapok itt tölthetők el: pályázati űrlap és költségvetés.

További információk igényelhetők a projektvezetőtől, Csáki Rozáliától a következő elérhetőségeken: rozi@szka.org, 0741-655773.