A Közösségi Alapítvány VI. YouthBank programja az adománygyűjtés végéhez közeledik. Önkéntes diákjaink kitartásának és szorgalmának, továbbá a közösség támogatásának köszönhetően összegyűjtöttünk 5273 lejt, az alábbi tevékenységek megvalósítása révén:

  1. „Használt játék gyűjtés és vásár” év végi akciónk, amiben partnerünk volt az Udvarhelyi Fiatal Fotósklub. December elején a székelyudvarhelyi és felsőboldogfalvi középiskolákban, óvodákban és napközikben gyűjtöttünk használt játékokat, könyveket, édességeket és ezeket árusítottuk öt napon át a város központjában, a Patkóban. Bevétel: 1856 lej. Az összeget megduplázza a székelyudvarhelyi OTP Bank udvarhelyi fiókja.
  2. „Jótékony Kedd”: a mozgalom keretében adományozásra ösztönöztük a Közösségi Kártya használókat. Arra kértük a vásárlókat, hogy 2014. december 2-án minden vásárláskor használják a kártyájukat, annál is inkább, mivel a bevételt az Elan Trió üzletlánc és a Réka Gyógyszertár megduplázta. A duplázás összege a YouthBank alapot gyarapította. Bevétel: 800 lej.
  3. „Közös fazék”: a Karácsonyi Vásárban töltött káposztát árusítottunk partnerségben a Romantika vendéglővel. Az ebből származó YouthBank bevétel 400 lej, de az itt eladott játékok, könyvek és a SZKA kiadványokból származó eladás teljes értéke 761 lej.

 
Az adománygyűjtés teljes bevételét 5500 lejig megduplázza Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala.

Köszönjük a közösség és partnereink támogatását!