Május 8-án, délután érett be a több hónapos munka, illetve a Jótékony közösség évi hozzájárulásának gyümölcse. Ebben az évben hetedik alkalommal szerveztük meg a Jótékony közösséggel együtt az Odaadó Est adománygyűjtő eseményt, amelyre közel 100 személy jött el.

Elsőként az IgnisCafe Mersz tükörbe nézni? elnevezésű projektjét mutatta be Pál Zsuzsa, másodikként a KözKuckó Egyesület ÁTHIDALÓ – Közösen a családdal! projektjét Kiss Éva Gabriella és Tamás Vanda mutatták be, és végül a Lilapont Egyesület Megérteni. Felkészüli. Elindulni. projektjét Berkeczi Éva és Szilveszter-Osvát Barbara mutatták be.

A projektvezetők több hetes munkáját szakmailag Szabó Attila segítette, így magabiztosan tudtak kiállni a támogató közösség elé. A jelenlévők lelkesedése, mosolya és anyagi támogatása mellett az online közvetítést követők is nagymértékben hozzátettek az esemény sikerességéhez.

Köszönjük a Hotel Küküllőnek a helyszín biztosítását, a Star Rádió munkatársainak az élő közvetítést, Dolga Adolffy Beátának és András Gellértnek a hangosítást és a színpad felszerelését. A Gyöngyvirág Virágüzletnek a díszítést, és a MemoryShotnak, hogy idén is nagyszerű pillanatokat örökíthettünk meg az eseményen.

Kiemelten köszönjük az önkénteseink önzetlen munkáját, akik a háttérből segítették az esemény gördülékeny lebonyolítását. Köszönjük Jére Krisztinának, Kacsó Ágnesnek és Veres Bernadettnek!

A kiemelt képekért köszönet Erdély Bálint Elődnek!