Új helyszín, sok jószándékú támogató, rengeteg támogatás, számtalan mennyiségű mosoly, lelkes önkéntesek, ritmusos dobolás és fergeteges hangulat jellemezte a 12. Fuss NEKI! Udvarhely eseményt!

Október 8-án, vasárnap 50 civil szervezet 927 nagykövete állt rajthoz. 554-en futócipőt húztak, 253-an biciklivel rótták az utakat, míg 120-an gyalogolva teljesítették a vállalt távot.  Az adománygyűjtő időszakban 7 697 személy közel 1 093 000 lejt adományozott, megmutatva ezzel, hogy a kis erőfeszítések milyen nagy változásokat tudnak hozni. Nagy örömünkre, a nagykövetek kreativitásukat segítségül híva gyűjtötték a támogatásaikat, és az adománygyűjtő játékokban is aktívan részt vettek. Az esemény, az eddigiektől eltérően, Székelyudvarhely központjában, a Márton Áron téren lett megszervezve.

A legkisebbek az Élmény Egyesület Zetelaka jóvoltából kézműves tevékenységeken vehettek részt, míg a nagyobbak szaladtak, tekertek, adományoztak, szurkoltak vagy a Melinda cégcsoport sátra alatt pihentek. A hangulatot a Barbarossa Samba Group ütemes dobolása pörgette fel, míg a lendületet a futóknak, gyaloglóknak és biciklizőknek Bogos Mónika adta meg, egy nagyon jó hangulatú bemelegítéssel. Az időjárás hűvösebb volt a megszokottnál, és hogy ez elviselhetőbb legyen, a Köz. – Közösségi Kávéház meleg teát biztosított a résztvevőknek, amit ezúton is köszönünk nekik!

Az esemény végéről nem maradhatott el a díjazás sem, hiszen a nagykövetek és a civil szervezetek kitartó munkával, és nagy erőbedobással dolgoztak azon, hogy céljaik megvalósuljanak. Köszönjük a támogatóinknak, hogy segítettek minket abban, hogy értékes és minőségi jutalmakban részesíthessük a nagyköveteket, civil szervezeteket az igyekezetükért! Mindezek mellett pedig köszönjük a főtámogatóinknak, a Melinda Instalnak és a Melinda Steelnek, hogy támogatásukkal hozzájárultak az esemény színvonalas megvalósításához! Az esemény további támogatói: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, Best Office Partner, a Communitas Alapítvány, a Signature Cosmetics. Köszönjük médiapartnereinknek is, akik segítettek nekünk, abban, hogy minél több ember tudomást szerezzen az eseményről, teret engedtek a hangunknak, üzenetünknek.

Az 50 kezdeményezés, amely az esemény kapcsán valósul meg, összesítve itt található meg, illetve a Facebook oldalunkon is beszámolunk, ha egy kezdeményezés megvalósul.