Leaders For All: Odaadással a jövőnkért

projektgazda: Kirmájer Erika

Egy képzéssorozat a 15-18 éves korosztályt foglalkoztató fontos kérdésekre, kihívásokra kíván gyakorlatias útmutatóval szolgálni, elsősorban pályaválasztási témákban, miközben kulcsfontosságú készségek fejlesztésére törekszik, mint a személyes értékek feltárása, kiismerése, tudatosság a döntéshozatalban, együttműködési és kommunikációs készség fejlesztése, önbecsülésben, önbizalomban, empátiában, személyes és társadalmi felelősségvállalásban való gyarapodás.

Anyák Egyesülete: SzerethetŐk

projektgazda: Fekete Éva

Az udvarhelyszéki Anyák Egyesülete fő célja, hogy összefogja, bátorítsa, segítse, és szakemberek bevonásával tanítsa a közösségükbe tartozó édesanyákat és családjaikat. Az Anyák Egyesületének „minden család fontos”! Hisz a feltétel nélküli elfogadás a legnagyobb élmény, amelyet egy ember átélni képes.

A jelen „SzerethetŐk” projekt célja a társadalom elfogadásra való tanítása, egy közösségbe való bevonása a sérült és egészséges embereknek, úgy gyermekeknek, mint felnőtteknek.

Harghita Business Center: NŐ az erő

projektgazda: Berkeczi Zsolt

Fontos lehetőséget adni a fejlődésre azoknak, akik tudatosan akarnak készülni saját életük és/vagy csoportok, szervezetek vezetésére. A HBC ösztönözni akarja a fiatal lányok személyes fejlődését, hogy már az iskolás éveik alatt vezetői tapasztalatokat szerezzenek. Reményeik szerint ezáltal nagyobb valószínűséggel lesznek magabiztosabbak, így életkorban előrehaladva a vezetést is hajlandóak vállalni. Ugyanakkor szeretnék, ha a résztvevők között kialakulna egy erős, élő és élénk kapcsolat, amely a képzés közbeni tapasztalatmegosztások által különböző perspektívákhoz juttatja őket.