Új vállalkozó partner csatlakozott a Közösségi Kártya programunkhoz: szeptember eleje óta a Merkúr és Szuper üzletek, valamint a Réka Gyógyszertár mellett a Harmopan üzleteiben is használhatják kártyájukat a közösségi kártya tulajdonosai, akiket az új partner minden vásárlás alkalmával 2 százalékos kedvezményben részesít.

A Harmopan csatlakozásával egyébként az üzletek mellett a programban résztvevő települések száma is gyarapodott, Székelyudvarhely mellett ugyanis mostantól Székelykeresztúron, Szentegyházán és Gyergyószentmiklóson is lehet használni a közösségi kártyát. A program azonban nem változik, a Közösségi Kártya Alapba befolyt összegekről továbbra is a helyi közösségek döntenek majd.

Az új partner csatlakozásával a kártyatulajdonosok körében nyereményjátékot [tooltip title=”Kattintson a részletekért!”]hirdetünk[/tooltip]: a Harmopan és a Merkúr támogatásával szeptember és november időszakban havonta 3 darab, egyenként 150 lej értékű ajándékcsomagot sorsolnak ki azok között, akik az említett időszakban kártyát igényelnek, vagy online frissítik adataikat új honlapunkon. Szeptembertől ugyanis elindult a kk.szka.org weboldalunk is, ahol minden kártyával kapcsolatos információt megtalálhatnak az érdeklődök, és ahol az online [tooltip title=”Kattintson a részletekért!”]kártyaigénylésre[/tooltip], valamint [tooltip title=”Kattintson a részletekért!”]adatfrissítésre[/tooltip] is lehetőséget nyújtunk.