Az Ön dönt pályázatának nyertesei az Eszterlánc Alapítvány, a Feel Good Sportegyesület és a Tehetség és Szorgalom Alapítvány!

Idén első alkalommal lehetett szavazni az SZKA Ön dönt pályázatának keretében.  Az elmúlt napokban hét civil szervezet számított Önökre. A Közösségi Kártyát használók, a Merkúr és a Szuper üzletekben adhatták le szavazataikat. Tizennégy nap alatt 1.636 érvényes szavazat érkezett:

      • Eszterlánc Alapítvány – 448 szavazat
      • Feel Good Sportegyesület – 306 szavazat
      • Tehetség és Szorgalom Alapítvány – 286 szavazat
      • Ficánka és Barátai Egyesület – 281 szavazat
      • Székelyudvarhelyi Ifjúsági Alapítvány – 166 szavazat
      • Delphi Egyesület – 99 szavazat
      • NaturGlob Alapítvány – 50 szavazat

A támogatást az Eszterlánc Alapítvány, a Feel Good Sportegyesület és a Tehetség és Szorgalom Alapítvány kapja.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Az Eszterlánc Alapítvány jelen projektjével a hagyományápolásra fekteti a hangsúlyt, székelyruha készletét fogja bővíteni. A gyerekek a székelyruhákat ünnepi rendezvényeken fogják használni. A Feel Good Sportegyesület outdoor sportrendezvények lebonyolítását vállalja fel. A megpályázott összeget olyan technikai eszközök vásárlására fordítja, amelyekkel hatékonyabban tudja programjait kivitelezni. A Tehetség és Szorgalom Alapítvány gyerekeknek és fiataloknak szervez különböző táborokat, sportvetélkedőket, tájékozódási versenyeket, kézműves programokat. Az elnyert összegből egy speciális sátrat vásárolnak, amely több évre is alapvető eszköze lesz rendezvényeiknek.

Köszönjük minden Közösségi Kártya-használónak, hogy szavaztak és éltek a döntéshozási lehetőséggel. A Közösségi Kártyát használják a jövőben is, mert így képződik alap a következő pályázatra. A Merkúr áruház és a Szuper üzletek mellett az Euro-Car Trading Kft szervizeiben és áruházában is használhatják.