A YouthBank program önkéntesei újra megszervezik a YouthBank-Star tehetségkutató rendezvényt.

A YouthBank Star a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány YouthBank programjának önkéntesei által megszervezett tehetségkutató rendezvény. Célja, hogy Udvarhelyszék és a szomszédos városok fiatal művészei közül egy szakavatott zsűri, és kiemelkedő hangtechnika segítségével kiválasszuk a zene terén legtehetségesebb előadókat.

A tavaly megrendezett showműsorban fellépett 12 egyedülálló előadó és 6 zenekar. A kétfordulós műsor második fordulójára a kis csapat fele jutott tovább, és a forduló végén a szakértőkből álló zsűri kihírdette a két kategória győztesét. A rendezvény nagy sikert aratott, hiszen  teltházas műsornak örvendhettünk, ugyanakkor a helyi média is több helyen megemlítette.

A projekt idén bővül, fejlődik, ugyanis nem csak Udvarhelyszéken hírdetjük meg a vetélkedőre való jelentkezési lehetőséget, hanem Csíkszeredában, Gyergyószentmiklóson és Székelykeresztúron is (a környező falvakat is beleértve).

A tehetségkutató előválogatóját február 23-24-én tartjuk a Tamási Áron Gimnázium bentlakásának dísztermében, a showműsort pedig március 8.án az UFF nagytermében, este 7 órától. A versenyen résztvevő előadók értékes nyereményekben részesülnek: az énekes kategória első helyezettje egy 300 lejes, míg a zenekar kategória első helyezettje egy 550 lejes vásárlási utalványban részesül a Hanga elektronikai és hangtechnikai szakboltban. Emellett különböző hasznos utalványban részesül minden résztvevő.

Ha tehetségesnek érzed magad, jó hangod van vagy meg szeretnéd ismertetni a zenekarod nagyobb közönséggel, akkor JELENTKEZZ TE IS! Bővebb információ illetve jelentkezés: ybstar2013@yahoo.com, 0756-107849

ybs_plakat