Az év második Ön dönt pályázatának nyertese a Gondviselés Segélyszervezet.

Az elmúlt két hét alatt hat civil szervezet számított az Önök szavazatára. A Közösségi Kártyát használók a vásárlások helyszínén, a Merkúr és a Szuper üzletekben adhatták le szavazataikat. Összesen 887 érvényes szavazat érkezett be, mely a következőképpen oszlott meg:

      • Gondviselés Segélyszervezet – 276 szavazat
      • Szik Baranta Sportegyesület – 236 szavazat
      • Szent Gellért Alapítvány – 120 szavazat
      • Clear Water Egyesület – 101 szavazat
      • Udvarhelyszéki Népművészek Egyesülete – 81 szavazat
      • Vendor Sportklub – 73 szavazat

Mivel a legtöbb szavazatot a Gondviselés Segélyszervezet („Udvarhelyi Anyák” csoportosulás) kapta, a támogatást ők nyerték.

Gratulálunk!

Céljuk elindítani egy mozgalmat, melynek keretében folyamatos és kampányszerű kommunikációval biztosítják a várandós kismamákat, frissen szült édesanyákat, hogy aktuális, közérthető, tévhitektől mentes információkhoz jussanak a gyermekvállalás, szülés, szoptatás, gyermeknevelés témákban, magyar nyelven. A generációk óta felgyűlt anyatejes táplálási, szoptatási, babatáplálási, gyereknevelési tévhitek eloszlatásával új, megalapozott és hiteles információk terjesztésével a projekt esélyt akar adni a jövő generációjának arra, hogy érzelmileg, lelkileg és fizikailag sokkal egészségesebb körülmények között cseperedjen fel, mint mi és az elődeink.

Egyben köszönjük minden Közösségi Kártya-használónak, hogy tudatosan, lelkesen és kitartóan szavaztak, éltek a döntéshozási lehetőségükkel.