A Közösségi Alapítvány harmadik alkalommal kéri fel az udvarhelyi és udvarhelyszéki lakosokat, hogy jelöljék meg környezetükből: melyik az a civil szervezet, vállalkozás, személy, sajtóorgánum avagy médiában dolgozó, aki 2011-ben valamely akció, program révén kiemelkedően tett a közösségéért.


Az udvarhelyiek mindig is gondját viselték közösségüknek. Számos nagyvonalú jótevőnek és a közösségi összefogásnak, kalákázásoknak köszönhetjük gyönyörű középületeinket, iskoláinkat és templomainkat.
Azokat szeretnénk megtisztelni ezzel a díjjal, akik nemcsak a saját jólétük érdekében cselekszenek, hanem odaadással és segítőkészen állnak olyan ügyek mellé, melyekkel a közösséget segítik, azt a közeget, amelyben nap mint nap élünk. Fontosnak tartjuk, hogy köszönetet mondjunk eme nagyszerű embereknek, szervezeteknek, intézményeknek, akik megmutatják számunkra, hogy van bennünk szeretet embertársunk iránt, van bennünk áldozatkészség és a jó tett sokszorosan megtérül.
Bárki jelölhet a jelzett kategóriák bármelyikében február 9-ig itt a honlapunkon. A jelöltekre február 10–15. között lehet szavazni majd szintén itt. Az egyes kategóriák győzteseit február 17-én, a Közösségi Alapítvány Gáláján tüntetjük ki.

[tip_box_icon]

[image size=”small” link=”http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/f826e2b1a40cfa752731be194126f405″ align=”right”]http://szka.org/wp-content/uploads/2012/01/kerdoivnek.jpg[/image]

A képre kattintva jelölhet:

[/tip_box_icon]