Az SzKA új stratégiai partnere az OTP Bank. E partnerségnek két kiemelt célja van:


[list style=”list4″]

  • A YouthBank programunk fő támogatójaként az OTP Bank megduplázza azt az összeget, amit a fiatal csapat adományszervező akciók révén helyi szinten 2012. február végéig összegyűjt. Ezáltal az OTP Bank a felelősségteljes, öntudatos, csapatépítésben, projektmenedzsmentben, adományszervezésben és támogatásosztásban képzett fiatal csapat, a fiatal generáció egy vezető csoportjának fejlesztését támogatja.
  • A közösségi kártya programunk sajátos továbbfejlesztése válik valóra az OTP Bank támogatása révén. Ez azt jelenti, hogy azoknál a helyi vállalkozóknál, akik támogatják az SzKA munkáját és együttműködnek az OTP Bankkal, valamint OTP kártyával fizetnek OTP kártyaleolvasón (legyen az magánszemély vagy vállalkozás), az összeg 0,50 %-ával a SzKA-t támogatják. Fontos kiemelni, hogy ez az összeg nem a vásárlótól és nem a vállalkozótól vonódik le, hanem a banki kezelési költségből vállalja fel az OTP Bank ezt a támogatást.
    Ebben a programban első partnerünk az Elan Trió Kft. Ez azt jelenti, hogy aki a Szuper és Merkúr üzletekben, továbbá a C+C üzletben OTP kártyával fizet, tudatos vásárlóként támogatja az SzKA tevékenységét, programjait.
  • [/list]