Jó eredménnyel zárult a 2011. november 14. és december 31. között zajló újszerű adománygyűjtési kampányunk. A Szuper és Merkúr üzletek közreműködésével magánszemélyek felajánlásait gyűjtöttük össze. Továbbá vállalkozókhoz fordultunk, hogy sikerre vigyük tervünket: hozzunk 10.000 dollárt Székelyudvarhelyre.


Eme adománygyűjtési kampányunk ugyanis összekapcsolódott egy nagyszerű lehetőséggel, ami nem zárult le 2011-ben: ha összegyűjtünk helyben 10.000 dollárt, akkor egy támogatói csoport ezt megduplázza. A Jótékony közösség kampányunk az első eleme volt ennek az adománygyűjtési akciónak és 9.058 lej gyűjt össze (magánszemélyektől 1.208 lej, vállalkozóktól 7.850 lej). Ebből az összegből önök egy vagy két Jó ötlet megvalósulását tették lehetővé 2012-ben.

Ezúton köszönjük mindazon személyeknek és vállalkozóknak, akik támogattak és ezáltal bizalmukat, értékelésüket fejezték ki munkánk iránt. Kiemelten köszönjük az Elan Trió együttműködését, továbbá a Color Metal és az IKOS CONF vállalkozások nagylelkű támogatását.

Kiemelt támogatók

[one_fourth]

[/one_fourth]

[one_fourth]

[/one_fourth]

[one_fourth]

[/one_fourth]

[one_fourth_last]

[/one_fourth_last]

[divider/]

„A Közösségi Alapítványok program által támogatott kampány”