Újszerű adománygyűjtési kampányt indított a SzKA. Mint minden programjuknak, ennek is sajátos neve van: Jótékony közösség. A névadásban az udvarhelyi, udvarhelyszéki közösség ihlette az alapítvány munkatársait, hisz méltán mondhatjuk azt, hogy az itt élő közösség, jótékony közösség. A Közösségi Alapítvány ennek a közösségnek az alapítványa. Azokkal és azokért dolgozik, akik jobbá akarják tenni Udvarhelyt és Udvarhelyszéket.

[p]E kampány keretében az udvarhelyi és udvarhelyszéki magánszemélyekhez, vállalkozókhoz fordul az alapítvány, hogy támogatásukat kérje annak érdekében, hogy folytathassa munkáját a filantrópia hagyományának a megőrzéséért, az igazi változásért, a jövő építéséért.[/p]

[p]Ez alkalommal az adományok begyűjtésének egy újszerű módját dolgozta ki és lépteti életbe az SzKA. Ebben stratégiai partnere az Elan Trió a Merkúr és Szuper üzletek révén.[/p]
A Közösségi Alapítvány jelszava: Adományozz úgy, hogy magadat is megajádékozd!
A felajánlott összeg egyik feléből 2012-ben közösségi projektek támogat a SzKA. A másik fele pedig az alapítvány fejlődését szolgálja.

Különleges lehetőség áll most a közösség rendelkezésére: egy támogatói csoport megduplázza az összegyűlt összeget.

Hogyan adományozhat?

Egyszerűen ajánljon fel az alapítvány számára egy neki tetsző támogatást (5, 10, 25 vagy 50 lejt) akkor, amikor legközelebb a Szuper és Merkúr üzletekben vásárol (a kasszánál). A nagylelkű adományozók köszönetképpen jelzésértékű meglepetést kapnak majd.

VAGY

Banki átutalással:

Bank neve: OTP Odorheiu Secuiesc

Bankszámlaszám: RO85 OTPV 2610 0020 7775 RO06

SWIFT kód: OTPVROBU

Számlatulajdonos: Fundatia Comunitară din Odorheiu Secuiesc

Adószám (cod fiscal): 23073451

Számlatulajdonos címe: 535600 Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gabor nr. 55, Romania

Az adománygyűjtő kampány november 14. és december 31. között zajlik.

További információkért keressenek bennünket az office@szka.org e-mailcímen vagy a 0366-100283, 0745-654164 telefonszámokon.

„A Közösségi Alapítványok program által támogatott kampány”